Pameran Kaséhatan Afrika 2016/9/8

Pausahaan urang geus ilubiung dina paméran kaséhatan Afrika sarta tetep kontak deukeut jeung konsumén konsumén lokal. Ayeuna, urang ogé ngajaga gawé babarengan jeung loba konsumén di Afrika. Produk ékspor sakitar 3 juta dolar AS per taun.


waktos pos: Dec-16-2020

waktos pos:11-21-2023
  • saméméhna:
  • Teras: