Pabrikan PROFRSSIONAL Pikeun Disposable Médis kalayan Sertipikat CE FDA

Anji Hongde Médis Produk Co., Ltd.nyaéta perusahaan profésional alat médis. Perusahaan kami aya di - Anji anu parantos ditaksir janten Kota Pangsaéna pikeun Perumahan Manusa ku PBB pikeun lingkungan anu saé sareng transportasi anu saé. Deukeut pisan ka kota palabuan (dua jam jauh ti Shanghai, 3 jam jauh ti Ningbo). Kaayaan anu nguntungkeun ieu ngamajukeun kamajuan gancang perusahaan urang.

Panyadia Profesional sareng Terpercaya pikeun Bahan Médis ti saprak 2006
  • Perban PBT

  • Non-anyaman Self napel perban Wrap

  • Plaster of Paris perban

  • Conforming perban

  • És Perban

  • Perban Militer / Perban Darurat

  • Stockinette

  • 100% Katun crepe perban

  • Perban Kulit Komprési Elastis Tinggi Sareng Klip

  • Orthopedic matak Padding Médis perban pikeun POP perban

  • Tipe H Hémostatik perban

  • Fiberglass Casting tape

  • Pola perban elastis

  • Perban Cravat

  • Ramo tubular perban

  • EAB elastis Wrap perban

  • Jumbo Kasa Roll

  • Kasa Parafin

  • Médis gauze perban Roll Jumbo roll

  • Nyerep Kapas Sterilized Médis Bedah Kasa Bola

  • WOW perban

  • OEM Non Steril Laparotomy Spons, Swab beuteung, Bedah Lap Spons

  • Alkohol Pad

  • Kasa Swab

  • Eco-friendly disposable Bambu kapas makeup makeup miceun cotton buds

  • Pad Makeup

  • Koléksi Sampel Kayu Kapas Swab

  • Katun Zig-zag

  • Bola kapas

  • Orthopedic matak Padding Médis perban pikeun POP perban

  • Tambal panon

  • Kapas Dental

  • 100% katun dental murni gulungan 100g kualitas luhur absorbent katun roll

  • Sprei disposable

  • Gaun Isolasi

  • tabung burih silicone médis disposable

  • Sistem Sirkuit Pernafasan Disposable Dipanaskeun

  • Disposable 2 arah foley catheter

  • Kantong Ostomy

  • Disposable IV Infusion Méré Set

  • Disposable Darurat Metal nilon Tourniquet

  • Silicone disposable coated lateks foley catheter 2way 3way 4way kalawan silicone coated

  • Panutup sapatu

  • PVC non-pvc IV kantong infusion palabuhan ganda

  • Non-anyaman napel Catheters Fixation Tube Holder

  • Korsi roda manual lipat portabel

  • 0-2Kpa Dahar Kantong Tekanan Relief Cék klep

  • Disposable Médis Bedah Ginjal Wangun Plastik Dulang Pangobatan

  • Bedah Jahitan Praktek Kulit Pad Suturing Sets

  • Ringkesan Pameran FIME di AS dina 2023.
    Perkenalan: Dina Juni 2023, Anjihongde Medical Supplies, perusahaan terkemuka di industri kasehatan, ngagaduhan kasempetan pikeun nampilkeun produkna dina Pameran FIME di Miami, AS. Tilu poé
  • Juni 2023 Anji Hongde/Gedong Tim Gunung Hongli Wufeng
    Dina jaman pangwangunan anu gancang ieu, unggal jalma nyanghareupan tekanan kerja sareng tekanan kahirupan anu béda. Pikeun ngagentos stressors ieu, loba pausahaan milih kagiatan ngawangun tim pikeun mantuan karyawan r
  • Ringkesan CMEF 2023 (Shanghai)
    Dina tanggal 14 Méi 2023, Pameran Peralatan Médis Internasional Cina ka-87 ("CMEF"), acara médis "tingkat carrier" industri alat médis global, dibuka sacara megah di Shanghai Nat.
  • Ringkesan 2023 Canton Fair
    Pameran Impor sareng Ékspor Cina 2023 (ogé katelah Canton Fair) suksés pisan. Diayakeun ti 15 April nepi ka 5 Méi, éta narik leuwih 200.000 datang ti sakuliah dunya, sahingga salah sahiji
  • Pabrik Anyar Hongde Médis
    Salaku pamimpin Hongde Médis, urang ngagantelkeun pentingna hébat kana ngembangkeun sustainable parusahaan urang. Fokus kami henteu ngan ukur nyumponan tungtutan pasar ayeuna tapi ogé ngantisipasi masa depan
  • Laporan Tanggung Jawab Sosial 2022
    Laporan Tanggung Jawab Sosial 2022DOWNLOAD Post waktos: Feb-06-2023
  • Laporan Integritas Kualitas 2022
    Laporan Integritas Kualitas 2022DOWNLOAD waktos Post: Feb-06-2023
  • TAUN 2022, HONGDE MEDIS Kéngingkeun HONOR IEU DINA NGABANTU NU CAMPURAN.
    Dina taun 2022, Perusahaan Produk Médis Hongde parantos nyayogikeun seueur padamelan pikeun para cacad, sareng pangwangunan bumi pikeun para cacad parantos ningkat. Kami komitmen pikeun nyayogikeun kanyamanan
  • 关于征求《医用竹质压舌板》 “浙江制造”标准(征求意见稿)意见的公告
    各有关单位及个人:根据《团体标准管理规定》(国标委联〔2019〕1号)的各号)的箉山德医疗用品有限公司起草的《医用竹质压舌板》“浙江制造”标准(征求意见稿)向社会公开征求意见,征求意见时限为10月16日至公开征求意见,征求意见时限为10月16日至11月鐎日,朷鐎日,耶和华求意见表》反馈至邮箱:578267875@qq.com,逾期视为无意见。联系人:陈露电话:0572-5885286、5660607附件1:医用竹质压舌板-标准
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt