PRODUKSI PROFRSIONAL UNTUK GANGGUAN MEDIS DENGAN SERTIFIKAT CE FDA

Anji Hongde Medical Products Co., Ltd.minangka perusahaan profesional peralatan medis. Perusahaan kita dumunung ing - Anji sing wis ditaksir dadi Best City for Human Residence dening Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo lingkungan sing apik lan transportasi sing apik. Cedhak banget karo kutha pelabuhan (rong jam adoh saka Shanghai, 3 jam adoh saka Ningbo). Kahanan sing apik iki ningkatake pangembangan perusahaan kita kanthi cepet.

Supplier Profesional lan Bisa Dipercaya kanggo Konsumsi Medis wiwit 2006
  • Perban PBT

  • Non-Woven Self Adhesive Bandage Wrap

  • Plester saka Paris Bandage

  • Bandage sing cocog

  • Es Perban

  • Bandage Militer / Bandage Darurat

  • Stockinette

  • 100% Cotton Crepe Bandage

  • Bandage Kulit Kompresi Elastis Dhuwur Kanthi Klip

  • Orthopedic Cast Padding Perban Medis kanggo POP Bandage

  • Perban Hemostatik Tipe H

  • Tape Casting Fiberglass

  • Pola bandage elastis

  • Perban Cravat

  • Finger Tubular Bandage

  • Perban Bungkus Elastis EAB

  • Jumbo Kasa Roll

  • Parafin Kasa

  • Medis Kasa Bandage Roll Jumbo Roll

  • Katun Penyerap Sterilisasi Bola Kasa Bedah Medis

  • WOW Bandage

  • Spons Laparotomi Non Steril OEM, Swab Abdomen, Spons Lap Bedah

  • Alkohol Pad

  • Swab Kasa

  • Eco-ramah pakai Bambu cotton buds dandanan mbusak cotton buds

  • Makeup Pad

  • Koleksi Sampel Kayu Kapas Swab

  • Katun Zigzag

  • Bola Kapas

  • Orthopedic Cast Padding Perban Medis kanggo POP Bandage

  • Tambal mripat

  • Katun Gigi

  • 100% gulungan katun dental murni 100g gulungan katun penyerap kualitas tinggi

  • Sprei sing bisa digunakake

  • Gaun Isolasi

  • Tabung silikon medis sing bisa digunakake

  • Sistem Sirkuit Pernafasan Dipanasake

  • Kateter foley 2 arah sekali pakai

  • Tas Ostomy

  • Paket Pemberian Infus IV Disposable

  • Tourniquet Nilon Logam Darurat sing bisa digunakake

  • Kateter foley lateks dilapisi silikon sekali pakai 2way 3way 4way dengan dilapisi silikon

  • Panutup Sepatu

  • PVC non-pvc IV tas infus port pindho

  • Non-woven Adhesive Kateter Fixation Tube Holder

  • Kursi roda manual lipat portabel

  • 0-2Kpa Feeding Bags Pressure Relief Check Valve

  • Tray Obat Plastik Bentuk Ginjel Bedah Medis

  • Set Jahitan Bantalan Kulit Praktek Jahitan Bedah

  • Ringkesan Pameran FIME ing AS ing 2023.
    Pambuka: Ing wulan Juni 2023, Anjihongde Medical Supplies, perusahaan terkemuka ing industri kesehatan, duwe kesempatan kanggo nampilake produk ing Pameran FIME ing Miami, AS. Telung dina
  • Juni 2023 Gedung Tim Gunung Anji Hongde/Hongli Wufeng
    Ing jaman perkembangan sing cepet iki, saben wong ngadhepi tekanan kerja lan tekanan urip sing beda. Kanggo ngredhakaké stressor iki, akeh perusahaan milih tumindak kegiatan tim-bangunan kanggo karyawan bantuan r
  • Ringkesan CMEF 2023 (Shanghai)
    Tanggal 14 Mei 2023, Pameran Peralatan Medis Internasional China kaping 87 ("CMEF"), acara medis "tingkat operator" industri piranti medis global, dibukak kanthi megah ing Shanghai Nat.
  • Ringkesan Canton Fair 2023
    Pameran Impor lan Ekspor China 2023 (uga dikenal minangka Canton Fair) sukses banget. Dianakaké wiwit 15 April nganti 5 Mei, iki narik luwih saka 200.000 pengunjung saka sak ndonya, dadi salah sawijining
  • Pabrik Anyar Hongde Medical
    Minangka pimpinan Hongde Medical, kita nganggep penting banget kanggo pangembangan perusahaan sing lestari. Fokus kita ora mung kanggo nyukupi panjaluk pasar saiki nanging uga ngarepake masa depan
  • Laporan Tanggung Jawab Sosial 2022
    Laporan Tanggung Jawab Sosial 2022DOWNLOAD Wektu kirim: Feb-06-2023
  • Laporan Integritas Mutu 2022
    Laporan Integritas Kualitas 2022DOWNLOAD Wektu kirim: Feb-06-2023
  • Ing taun 2022, HONGDE MEDICAL NANGGO HONOR IKI Mbantu Wong Cacad.
    Ing 2022, Hongde Medical Products Company wis nyedhiyakake akeh proyek kanggo wong cacat, lan pambangunan omah kanggo wong cacat wis luwih apik. Kita setya nyedhiyakake kenyamanan
  • 关于征求《医用竹质压舌板》 “浙江制造”标准(征求意见稿)意见的公告
    各有关单位及个人:根据《团体标准管理规定》(国标委联〔2019〕1号)的各号)的箉山德医疗用品有限公司起草的《医用竹质压舌板》“浙江制造”标准(征求意见稿)向社会公开征求意见,征求意见时限为10月16日至11月鐎日,耶和华与他求意见表》反馈至邮箱:578267875@qq.com,逾期视为无意见。联系人:陈露电话:0572-5885286、5660607附件1:医用竹质压舌板-标准
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt