ПРОФРСИОНАЛНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА МЕДИЦИНСКО ЕДНОСТАВНО СО СЕРТИФИКАТ CE FDA

Anji Hongde Medical Products Co., Ltd.е професионално претпријатие за медицинска опрема. Нашата компанија се наоѓа во – Анџи, кој е оценет како најдобар град за човечки престој од страна на Обединетите нации за неговата прекрасна околина и непријатниот транспорт. Тоа е многу блиску до пристанишните градови (два часа од Шангај, 3 часа од Нингбо). Овие поволни услови го промовираат брзиот развој на нашата компанија.

Професионален и доверлив добавувач за медицински потрошен материјал од 2006 година
 • PBT завој

 • Неткаен самолеплив завој

 • Гипс од париски завој

 • Сообразен завој

 • Леден завој

 • Воен завој/Завој за итни случаи

 • Желудник

 • 100% памук креп завој

 • Високо еластичен завој за кожа со компресија со штипки

 • Медицински завој со ортопедски леано полнење за ПОП завој

 • Тип H Хемостатски завој

 • Лента за леење фиберглас

 • Модел на еластичен завој

 • Крават завој

 • Тубуларен завој на прстите

 • EAB Еластична обвивка завој

 • Џамбо газа ролна

 • Парафинска газа

 • Медицинска газа завој Ролна Џамбо ролна

 • Абсорбента памучна стерилизирана медицинска хируршка газа топки

 • WOW завој

 • OEM нестерилен сунѓер за лапаротомија, абдоминален брис, хируршки сунѓер за скут

 • Алкохолна подлога

 • Газа брис

 • Еко-пријателски за еднократна употреба шминка од бамбус памучни пупки ги отстрануваат памучните пупки

 • Подлога за шминка

 • Дрвени примероци за колекција на памук

 • Цик-цак Памук

 • Памучна топка

 • Медицински завој со ортопедски леано полнење за ПОП завој

 • Закрпа за очи

 • Стоматолошки памук

 • 100% чисти забни памучни ролни 100гр висококвалитетна абсорбирачка памучна ролна

 • Постелнина за еднократна употреба

 • Наметка за изолација

 • Медицинска силиконска стомачна цевка за еднократна употреба

 • Систем за дишење со греење за еднократна употреба

 • Фоли катетер за еднократна употреба

 • Торба за остомија

 • Сет за IV инфузија за еднократна употреба

 • Метален најлонски турникет за итни случаи за еднократна употреба

 • За еднократна употреба силиконски обложен латекс фоли катетер 2way 3way 4way со силиконски обложен

 • Навлака за чевли

 • Двојни приклучоци за инфузиона кеса од PVC не-pvc IV

 • Држач за фиксирање на цевки за неткаен адхезивни катетери

 • Рачно преносливо преклопување на инвалидска количка

 • 0-2Kpa вреќи за хранење Проверен вентил за ослободување на притисокот

 • Медицински хируршки пластика за лекови за еднократна употреба во облик на бубрег

 • Сетови за шиење на подлоги за хируршки конци

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt